300 gr kipfilet
2 tenen knoflook
300 gr plantaardigeolie of notenolie
1 el Lee Kum Kee Zwarte bonene knoflooksaus
2 el Lee Kum Kee Premium oestersaus
2 tl suiker
2 fijngehakt sjalot
200 gram sugarsnaps of snijbonen
2 in dunne ringen gesneden lenteui
3-5 el water
1. Marineer de kip met 1 el oestersaus en laat 10 min rusten.
2. Verwarm de olie en roerbak de kip en knoflook op matig vuur gedurnde 5 minuten lichtbruin.
3. Voeg sjalotten en sugarsnaps en bak gedurende 3 minuten mee.
4. Voeg Zwarte bonen knoflooksaus met suiker en water toe en kook nog eens 2 minuten of tot gaar voor het serveren. Garneer met lente-uitejes.
Tip: Voeg pasta toe samen met 2 el Premium oestersaus om uw eigen authentieke Kip met zwarte bonen pasta te maken!