1 camembert
1 vel bladerdeeg
3 teentjes knoflook
3 takjes thijm
3 takjes rozemarijn
1 stokbrood
1 in roosjes gesneden broccoli
2 takken in repen gesneden bleek selderij
100 gram in repen gesneden worteljes
Haal de camembert uit de verpakking en plaats op bakpapier. Snij de bladerdeeg in repen (net zo breed als de hoogte van de camembert) en bekleed de zijkant van de cammembert met de bladerdeeg reepjes. Dit is als het ware je eetbare fonduepan geworden. Steek de kruiden (thijm, rozenmarijn en knoflook) in de cammembert als een soort tuintje. NB als je bladerdeeg over hebt kun je ook de repen ronddraaien om een soort breadsticks te maken om later lekker te dopen. Bak de camembert vervolgens op circa 200graden in de oven of airfryer. Zet de camembert midden op tafel en doop je stokbrood, broccoli, bleekselderij, wortel of wat je lekker vind in de cammembert.